+36 30 5 658 658 gabor@alphadesign.hu

Onlinemarketing témák, Blog

A WordPress biztonsága

Mi történik, ha egyik reggel arra ébredsz, hogy a tárhelyedet feltörték és honlapod nincs többé? Előfordulhat ez, vagy mekkora az esélye? Mit lehet tenni a kellemetlen meglepetés ellen?

A WordPress honlap nem hagy cserben…

Mert a kollégák jönnek-mennek, néha lelépnek, a körülmények változnak, de ez a továbbiakban nem lesz hatással a honlapodra. Ez a honlap nem hagy cserben többé. Olvasd el, miért!

Automata posztok az ünnepek alatt!

Vajon Karácsonykor leáll a PR üzem? Elmegyünk pihenni, de vállalkozóként megengedhetjük magunknak, hogy a kommunikációnk is szabadságra menjen az ünnepek idejére?

Rendszeres honlap marketing, hetente…

A képen Mulik Sanyi, az Open Doors cégvezetője, aki minden héten kedden érkezik, hogy megbeszéljük, mit tegyünk a következő napokban. Már legalább két éve, hogy hetente kávézunk egy jót…

Jól menő cég igényes levelekkel?

Az összeszedett képet mutató hírlevelek emelik céged iránt a bizalmat, alátámasztják imázsát. Ha eddig csupán szöveges leveleket küldtél, itt lehet az ideje, hogy tovább lépj. Olvasd el, hol kezdheted!

A honlap stratégia építőkövei

9 kötelező és 9 eredménygyilkos dolog, ami eldöntheti, hogy honlapod ügyfeleket delegál vállalkozásodhoz, vagy eltűnik a süllyesztőben. Ha követed őket, figyelemre méltó honlap lesz az eredménye.

A tárhely választás, vajon mi a jó megoldás?

A weboldal működésének stabilnak, megfelelően gyorsnak kell lennie ahhoz, hogy vevőid, ügyfeleid igényét szolgálja. Vajon mi alapján válassz, ha a költséghatékonyság is fontos kérdés?

Céges levelezés gmail fiókkal? Előnyök sora

Megtelt az emailfiókod, törölni kellene a leveleidből, de sem időd, sem hangulatod ehhez? Hogyan lehetne házasítani a céges levelezést, és egy mammutnyi tárhelyet, hogy kényelmesen elférj?

Hatásos céges honlap, nagy adag videó körítéssel

Erősődő trend a videók használata, de ezúttal nem a fejvideókról beszélek, hanem az amikor látványelemként toljuk oda a fejlécbe a videót. Vajon milyen előnyöket kaszálhatsz, ha beveted a videós fejlécet?

Értékesítési üzenet helyett – kezdj el segíteni!

Van olyan üzenet, ami utat tör iparágad piaci dzsungelében, átvágva a legsűrűbb akadályokon. Elintézi, hogy vevőid, ügyfeleid könnyen és gyorsan Rád találjanak, vállalkozásodra pedig a legjobb idők köszöntsenek.

5 honlap hiba, ami hatástalanítja weboldaladat

5 honlap hiba, mint 5 gonosz manó, akik ellened dolgoznak, pontosabban honlapod eredményességét döntik porba. Kerüld el őket, és élvezd, hogy a piac másként néz rád, mint a versenytársakra! Kiváló esélyt kapsz a hírnév szerzéséhez, és nagyobb haszonnal értékesíthetsz…

A jó hírlevél aranyat ér!

Ha eléred, hogy címzettjeid jó arányban végigolvassák leveleidet, az azt jelenti, hogy időről időre eszükbe jutatthatod cégedet, újra és újra megszólíthatod őket. Ha ennek során meggyőzöd őket, hogy Téged érdemes választani, megtöbbszörözheted a megrendelők számát, vagy több visszatérő ügyfélre tehetsz szert.

Szép weboldal? Kapcsoljuk nagyobb sebességre!

Egy szép weboldal lehet ugyan szép, de egy jól teljesítő üzleti honlap elsősorban nem gazdájának készül, bármennyire is tetszik neki… Érdemes olyan dolgokkal felvértezni, amelyek az olvasóknak tetszenek. De mik ezek?

Tetszik ez Neked?

Küldj üzenetet, ...vagy visszahívást! Gergely Gábor, Alphadesign
Így kérj visszahívást:
Küldd el a telefonszámot üzenetben, és röviden jelöld meg mikor alkalmas:
- pl. munkaidőben, vagy este 10-ig...
Küldés
Itt kérd el! 3 brilliáns javaslat, ami meglendíti honlapodat.
Kérem add meg az alábbi adatokat! Nemsokára olvashatod a Neked címzett javaslatokat! Kikötés: A javaslatok díjtalanok, azonban fenntartjuk a jogot, hogy szelektáljunk. A javaslatok kérése nem kötelez bennünket, de minden esetben válaszolunk.

Teljes név*

Email cím*

Telefon*

Weboldal címe*

Üzenet

Elfogadom az adatkezelési irányelveket

Itt kérd el! 7 örök honlapstratégia, ami felvirágoztatja honlapod!
Egyszerűen kérd el, és én pedig elküldöm Neked ezt a klassz anyagot!

Teljes név*

Email cím*

Elfogadom az adatkezelési irányelveket