+36 30 5 658 658 gabor@alphadesign.hu

Honlapmarketing Mentor Program

E program középpontjában nem a honlap áll, hanem a tudásod. A Tiéd, kollégádé, marketingesedé.

Mire végzünk, honlapod profi üzletszerző eszközzé változik,
és működésének minden részletét érteni fogod. 
Saját magad is képes leszel honlapodat éles piaci 
eszközként használni.

gabor-smile-roundwindow

Kedves Cégvezető társam! Erősödnél az interneten?

3 indok, amiért Neked is megéri egy jó onlinemarketing tréner

Ma már minden sikeres ember mögött áll egy tanácsadó, sőt, akár több is… Közismert tény, hogy a sportolók, a politikusok, a celebek és sztárok mögött mindig van valaki, aki javasol, treníroz, elmondja mit kellene tenni, hogyan kellene mondani vagy mit kell felvenni… Az üzletben ez még gyerekcipőben jár, pedig egyre több vállalkozó, cégvezető ismeri fel, hogy jó lenne valamilyen tanácsadót, edzőt alkalmazni különböző témákban…

Aki több körös előnyre szeretne szert tenni a versenytársakkal szemben, már nem engedheti meg magának, hogy ne legyen edzője…, akár például az onlinemarketing terén. De vajon miben segíthet Neked az onlinemarketing tréner azon kívűl, hogy új honlap születik?

1. Bevétel

Hogyan lehetne a meglévő üzleti modellt a webre adaptálni? Hogyan lehetne elérni, hogy a honlapon landoló látogatókból egyre nagyobb arányban váljanak vevő, ügyfelek? Mit, hogyan kellene bevetni ahhoz, hogy a honlap működő része legyen az értékesítési folyamatnak… Egy online tréner ebben fog segíteni.

2. Hatékonyság

Egy tapasztalt onlinemarketing tréner segít abban, hogy kialakuljanak azok a részletek és struktúrák, melyek a hatékony működés motorjaként szolgálnak. Nem Neked kell kitalálni azt, ami már ki van találva. Egyszerűen rábízhatod a részleteket is, az online edző segíteni fog ötletekkel, tapasztalatokkal, tudással.

3. Noszogatás

A weboldal szakmai jellegű információit valószínűleg cégen belül kell összerakni. Ilyenkor elhúzódhat a projekt, főleg, ha a cégvezetőnek is van házi feladata… De hát ki merne szólni, ha nem az, aki pont ezzel van megbízva? Segíthet betartani a határidőket, így hamar örvendhetsz az első eredményeknek.

Ez tehát 3 jó indok, melyek miatt egy igazi üzleti versenyzőnek megéri, hogy saját online edzője legyen.
Melletted is áll már egy?

“Nem csak meglepően esztétikus lett weboldalunk, de rövidesen érdeklődők tucatjai jelentkeztek, ami teljesen új volt… örömmel töltött el, amint körvonalazódni láttam egy újfajta üzleti sikert…” – nyilatkozott Zoltán, egy tanácsadó cég vezetője.

;

Honlapmarketing Mentor Program

Egyénre, cégre szabott honlapmarketing, amely során nem úszod meg növekedés nélkül.
honlapmarketing mentor program

Akadályok? Vajon mi az, ami gátolhatja online növekedésedet?

Ismerősek ezek a gondolatok?

 • Nem tudom milyen eszközöket kellene bevetni annak érdekében, hogy több ügyfél érkezzen…
 • Már volt egy pár honlapom, de olyan még nem, amelyik automatikusan volna képes ügyfeleket szerezni…
 • Kezdem érteni, mitől lehet eredményes a honlap, de nincs elég időm megvalósítani…

Ha bármelyik ismerősen hangzik, ha ráismertél valamelyik bűnbakra, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod, hogyan fogja megsemmisíteni azt a Honlapmarketing Mentor Program.

Így működik ez a program

A Honlapmarketing Mentor Program egyénileg rád, cégedre szabott tematikát visz végig 12 hónapos időszakon keresztül, amely során megvalósítjuk és tökéletesítjük honlapmarketingedet. A bevetett tudás lépésről lépésre birtokodba kerül és a program végeztével képes leszel magadtól is használni azt saját céljaid érdekében.

“Elmondtam mit szeretnék, és túlteljesítették. Ma a megrendelések 90%-át a honlap hozza.”

Molnár Sándor

íjkészítő mester, vállalkozó

A program célja

A Mentor program célja, hogy a szokásos honlapfejlesztői gyakorlaton túllépve, rendszeres konzultációk és továbbfejlesztések mellett weboldalad tökéletesen szolgálhassa üzleti céljaidat, miközben nem maradsz magadra sőt, profi onlinemarketing támogatást élvezhetsz.

Azon dolgozunk, hogy céged egyre jobb legyen az interneten, honlapod automata rendszer módjára terelje hozzád az érdeklődőket, a leendő partnereket. Ennek eredménye gyorsabb növekedés, és a korábbinál nagyobb profit. Cél, hogy hamarabb elérd céljaidat, legyen az bármi, amiért minden reggel lelkesen kelsz fel az ágyból…

Ha jó a honlapod, azzal tökéletesebb a marketinged, hamarabb eléred céljaidat, vagy éppen többet elérsz, mint eddig. Ha nem jó akkor az biztosan visszahúzza cégedet, ezt pedig nem akarjuk. Sem Te sem én…

Ezeket az értékeket nyújtja számodra a program

#1 – Tematika

Amelyet követve következetesen bevezetjük azokat az eszközöket, amelyeket honlapmarketinged során használni fogsz. A tematika garantálja, hogy a különböző technikák és eszközök a megfelelő sorrendben valósulnak meg. Ezek örökzöld, alapvető technikák, amelyek évekig maradnak szolgálatodban, miközben csak csiszolgatni kell azokat.

#2 – Objektivitás

Amivel mentorod külső szemlélőként képes úgy látni cégedet, mint ahogyan azt a vevők, partnerek is látják. Lehetséges, hogy Neked a napi dolgok során olyan berögzült reflexeid, előítéleteid vannak, amelyekről talán nem is tudsz. A józan paraszti ész, a külső tiszta látásmód pedig sokkal többet segíthet cégednek, mint a céget csak belülről látó vezető vagy alkalmazott.

#3 – Online stratégiai látásmód

Amit elsajátítva be fogod látni, hogy a honlapmarketinget körülvevő reklámzaj olyan, mint a füstfelhő, pont a lényeget takarja el. A program során tiszta képet kapsz a megvalósítani érdemes célokról és meg fogod látni, hogy minden, amit alkalmazunk, egyszerű logikát követ. Sokan nem ismerik fel a módszertan egyszerűségét, ezért elvesznek a részletekben.

#4 – Tudás

Ami a Tiéd marad. Minden, amit teszünk és megvalósítunk annak módja világossá válik. A program során bevetett módszertan részleteit meg fogod ismerni, és a program végére olyan szinten fogod érteni a honlapmarketing területét, hogy önjáróvá válsz. Mire végzünk, saját magad is képes leszel honlapod eszközeit éles piaci fegyverként használni.

Vagyis megtervezzük és bejáratjuk üzletedet a honlappal, és átadom Neked azt a szemléletcsomagot, amivel utána magad is sikerrel folytathatod üzletviteledet az interneten.


Végre valaki érthetően elmondta, megmutatta, hogyan használjam a honlapom eszközeit.

Wermeser Anita

ügyvezető, Ma-We Kft.

A program tartalma és tematikája

A program tartalma röviden

A Honlapmarketing Mentor Program keretében legalább 6 hónapig vagy egy éven át hónapról hónapra dolgozunk weboldaladon, előre meghatározott metodika szerint. A program során:

 

 • felépítjük eddigi leghatásosabb üzleti weboldaladat
 • tökéletesítjük honlapod üzeneteit és ajánlatait
 • irányba állítjuk Facebook, és a Google+ kommunikációdat
 • havonta új posztokat, publikációkat születnek, amelyek megjelenhetnek a honlapodon a blogban, a facebookon, vagy más médiumban.
 • továbbfejlesztjük weboldalad tartalmát és értékesítési metódusait
 • rendszeresen konzultálunk, új ötleteket találunk ki és kivitelezzük.
 • segítséget kapsz a kampányok szervezésében, az adwords és email kampányok kivitelezésében, a landing oldalak felépítésében.

A program tematikája

 • 1. hónap: új alapokra építjük honlapodat, megnézzük, mivel emelkedhetsz ki a mezőnyből, pozícionáljuk ajánlatodat, a főbb üzenetek megfogalmazása, tartalom optimalizálása, instant célok meghatározása, azonnal bevethető ötletek
 • 2. hónap: publikáció, feliratkozó csali, hírlevelek élesítése, kampánytervezés
 • 3. hónap: kampány indítása, kampánycélok és landing oldalak felépítése, automatizált ügyfélszerzés beindítása
 • 4. hónap: új publikációk, cikkek írása, kampány finomhangolása
 • 5. hónap: új publikációk, facebook, google+ kommunikáció irányba állítása
 • 6. hónap: új publikációk, meglévő kampányok igazítása
 • 7. hónap: A feliratkozások felülvizsgálata, szükség szerint új feliratkoztató csali kidolgozása
 • 8. hónap: új publikációk, új kampánycélok, további kampányok beállítása
 • 9. – 12. hónap: új publikációk, további taktikák megvalósítása

A felsoroltak irányadóak, természetesen személyre, cégedre szabott tematika szerint haladunk, amelyet saját céljaid szerint állítunk össze és valósítunk meg.


“A honlap indulása után hetek alatt sikerült remek üzleteket szerezni”

Mulik Sándor

üzletvezető, open-doors.hu

Tetszik ez Neked?

Küldj üzenetet, ...vagy visszahívást! Gergely Gábor, Alphadesign
Így kérj visszahívást:
Küldd el a telefonszámot üzenetben, és röviden jelöld meg mikor alkalmas:
- pl. munkaidőben, vagy este 10-ig...
Küldés
Itt kérd el! 3 brilliáns javaslat, ami meglendíti honlapodat.
Kérem add meg az alábbi adatokat! Nemsokára olvashatod a Neked címzett javaslatokat! Kikötés: A javaslatok díjtalanok, azonban fenntartjuk a jogot, hogy szelektáljunk. A javaslatok kérése nem kötelez bennünket, de minden esetben válaszolunk.

Teljes név*

Email cím*

Telefon*

Weboldal címe*

Üzenet

Elfogadom az adatkezelési irányelveket

Itt kérd el! 7 örök honlapstratégia, ami felvirágoztatja honlapod!
Egyszerűen kérd el, és én pedig elküldöm Neked ezt a klassz anyagot!

Teljes név*

Email cím*

Elfogadom az adatkezelési irányelveket